about-us_section_01_1
Kinderopvang met knuffel
Ons Motto: Uw Wensen, Onze Zorg

Wees WelkomBij Just Kiddies

Just Kiddies is een particuliere organisatie voor kinderopvang en buitenschoolse opvang en biedt dagopvang aan kinderen van 8 weken tot 13 jaar. Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en kiezen daarom bewust voor kleinschaligheid. Hiermee creëren we ruimte voor persoonlijke aandacht.

Elk kind is uniek, groeit, bloeit en ontwikkelt zich op eigen tempo. Op een dag leren ze lopen, maar elke dag zetten ze wel weer een nieuwe stap. Een vast team van enthousiaste, ervaren en goed opgeleide pedagogisch medewerkers helpt ze hierbij in een veilige, hygiënische, ruime en huiselijke speelomgeving. Zo bieden we kinderopvang met thuisgevoel.

Zoals elk kind uniek is, zijn onze medewerkers dat ook. Wij proberen hier op onze vestiging dan ook altijd met dezelfde aandacht naar ons pedagogisch medewerkers te kijken. Door onze kleinschalige insteek is er veel ruimte voor eigen creativiteit en weten we met elkaar de beste kwaliteit neer te zetten. Wij geloven er in dat dit werken in de kinderopvang ook zo leuk maakt; met elkaar die zorg bieden die het kind nodig heeft. Een baan op een kinderdagverblijf is met een enthousiast team er elke dag weer staan voor kinderen en ouders. 

Interesse? Lees eens verder naar de openstaande vacatures.

Onze Vacatures

Vacature Pedagogisch Medewerker Aalsmeer

Vacature: Pedagogisch Medewerker bij Just Kiddies Aalsmeer

Voel jij je thuis in een kleinschalige, gezellige omgeving waar aandacht voor het kind en de kwaliteit van zorg centraal staan? Dan is Just Kiddies Aalsmeer op zoek naar jou!

Over ons:
Just Kiddies is niet zomaar een kinderopvang. We geven kinderen en ouders een ‘thuisgevoel’. Bij ons is kleinschaligheid niet alleen een keuze, maar een belofte. Wij geloven dat ieder kind uniek is en verdient persoonlijke aandacht.

Wat maakt werken bij Just Kiddies zo bijzonder? We zijn een klein en hecht team dat streeft naar uitmuntendheid. Wij zorgen voor een huiselijke en hartelijke sfeer waar zowel onze kinderen als medewerkers zich thuis voelen.

Functie:
Als pedagogisch medewerker bij Just Kiddies Aalsmeer werk je 24 tot 36 uur per week in een warme en huiselijke omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van de kinderen en je draagt bij aan een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Vereisten:

  • Je bent in het bezit van de juiste opleiding die voldoet aan de eisen van de kinderopvang.
  • Je bent gepassioneerd over het werken met kinderen en hebt een positieve, open houding.
  • Je bent flexibel, verantwoordelijk en kan goed in een klein team werken.


Wat bieden wij:

  • Een positie binnen een kleinschalige, hoogwaardige kinderopvang.
  • Een klein en gezellig team.
  • Een centraal gelegen locatie in Aalsmeer.

    Kom je ons team versterken en samen met ons zorgen voor kinderopvang met een thuisgevoel? Stuur dan je CV en motivatie naar aalsmeer@justkiddies.nl. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Just Kiddies Aalsmeer, omdat kleinschaligheid en kwaliteit hand in hand gaan.

Locatie

 

Just Kiddies Aalsmeer

Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Telefoonnummer: 06-51 1917 52
E-mail: aalsmeer@justkiddies.nl

Soliciteren?

Geïnteresseerd? Benieuwd of je met jouw papieren in de kinderopvang kan werken: Doe hier de diploma-check.

Zin om bij ons te komen werken en eens een kop koffie bij ons te komen drinken? Mail dan snel je reactie naar aalsmeer@justkiddies.nl 

Meer over Just Kiddies en onze basis

Onze Roots

Just Kiddies is gestart in 2005. Bram en Simone Halters wilden een ander soort kinderopvang bieden aan kinderen: Kleinschalig, professioneel en huiselijk. Waarom?

‘Wij zagen dat kinderdagverblijven veel moeite hadden met de veranderingen die gevraagd werden door ouders en de controlerende en wetgevende instanties.
Wij zagen dat pedagogisch medewerkers in een keurslijf van regelgeving waren gedwongen en er te weinig ruimte was voor eigen initiatieven. Daarnaast voelden we dat de besturen en directies van bestaande kinderdagverblijforganisaties nog niet goed voorbereid waren op de noodzakelijke verbeteringen. . Dit gaf een gevoel van onbalans op de werkvloer. Vanuit die onvrede wilde we bewijzen dat het anders kon en zijn we onze eerste vestiging in ons huis gestart. Die kleinschaligheid en ruimte voor talent in de kinderopvang voelde goed bij alle betrokkenen. Dat zal ook nooit veranderen.’

Doelstellingen

Just Kiddies wil de algehele ontwikkeling van een kind stimuleren. Dat vraagt om persoonlijke aandacht en daarmee een kleinschalige opzet. Natuurlijk houden we hierbij rekening met de wensen van de ouders t.a.v. opvoeding, verzorging en voeding. Dat hoort bij kinderopvang met thuisgevoel en ligt verankerd in ons pedagogische beleid en onze organisatie.

Kleinschaligheid

De markt voor kinderopvang is het laatste decennium enorm veranderd. Just Kiddies kiest voor een kleinschalige opzet waardoor alle kinderen, begeleiders en ouders snel met elkaar vertrouwd raken, én blijven. Kleinschaligheid schept warmte en geborgenheid waar kinderen, maar ook de pedagogisch medewerkers zich prettig bij voelen.

Uw Wensen, Onze Zorg

Elke dag staan we weer klaar voor u en uw kind

Pedagogiek

Gezondheid

Kwaliteit

Hygiëne

Veiligheid

Voeding

Door een kind naar een kinderdagverblijf te brengen, kiest de ouder voor opvang in een groep. Voor het kind betekent dit een andere omgeving met andere mogelijkheden dan de thuissituatie. Voor kinderen is het kinderdagverblijf een plaats om met elkaar te spelen, te eten, te slapen, van elkaar te leren, met elkaar rekening te houden en ervaringen op te doen. We vinden het heel belangrijk dat kinderen zich volledig op hun gemak voelen en kiezen daarom voor een huiselijke inrichting. Onze kinderopvang biedt een verbreding van de opvoedingssituatie doordat er meer verzorgers en andere mogelijkheden zijn. Een kind moet zich kunnen ontplooien bij Just Kiddies.

Gezondheid is natuurlijk ook een speerpunt binnen de kinderopvang van Just Kiddies. Dat geldt voor zowel de kinderen als de leidsters. Ook daar houden we rekening mee bij de inrichting van de ruimtes, de voeding, regels en protocollen die we hanteren. De ruimtes waar de kinderen zich in bevinden moeten schoon en opgeruimd zijn. Waar nodig zijn de ruimtes voorzien van luchttoevoerinstallaties. Dat is bijvoorbeeld van groot belang in alle slaap- en sanitaire ruimten. De lucht dient voortdurend ververst te worden, zodat ziektekiemen minder snel worden overgedragen en de lucht lekker fris is. Alle leeftijdsgroepen hebben aparte slaapkamers en ieder kind slaapt in een eigen bedje met schone lakens en een eigen slaapzakje.

Kwaliteit in de kinderopvang is een ontzettend breed maar belangrijk begrip. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan de kwaliteit van de veilige en uitdagende speelomgeving. Door een ervaren en gediplomeerd team van pedagogisch medewerksters bieden we kwaliteit in de dagelijkse activiteiten en waarborgen we de gezondheid en veiligheid. Ook stellen we eisen aan de verzorging- en voedingsproducten: we gebruiken Pampers, Nutrilon en verse / deels biologische voedingsmiddelen

We hebben veel oog voor hygiëne bij Just Kiddies. We willen bacteriën en virussen zo min mogelijk levensruimte geven. Natuurlijk kunnen we niet uitsluiten dat een kind geen enkele bacterie of virus via het kinderdagverblijf oploopt, maar onnodige overdrachten willen we wel voorkomen. Daar zijn we op ingericht en daar werken we elke dag aan.

Veiligheid is een zeer belangrijke pijler bij Just Kiddies. Het vormt een belangrijk uitgangspunt bij de inrichting van de ruimtes, regels en protocollen die we hanteren. Alle vestigingen van Just Kiddies voldoen aan de regels zoals deze gesteld zijn in de Wet Kinderopvang en aanverwante regelgeving. Twee maal per jaar wordt de veiligheid bij elke vestiging streng getoetst door middel van risico-inventarisatie.

Just Kiddies kookt vers. Elke dag weer bereiden we een gezonde warme maaltijd met verse ingrediënten omdat kinderen juist overdag de meeste energie nodig hebben. Maar er is nog een reden. Veel kinderen groeien vandaag de dag op als moeilijke eters die wars van groenten zijn. Maar hoe jonger ze zijn, hoe makkelijker ze de smaak van groenten accepteren. Zodoende helpen we ouders de smaak van hun kind op verantwoorde wijze te verrijken. En mocht uw kind écht niet willen eten wat er is gekookt, dan hebben we voldoende alternatieven.

cloud_1

Uw Wensen, Onze Zorg

Elke dag staan we weer klaar voor u en uw kind
cloud_1

Een dagje op de opvang

Baby’s (0 – 1 jaar)

Dreumesen (1 – 2 jaar)

Peuters (2 – 4 jaar)

Baby’s (0 – 1 jaar)

Het dagritme van de allerkleinsten wordt zoveel mogelijk afgestemd op het ritme thuis. Ouders krijgen elke dag een verslag van alle activiteiten, de verzorging, het eten, drinken en slapen. We wisselen veel af tussen een speelmat, de box, het wipstoeltje en bijvoorbeeld de baby gym zodat alle zintuigen van de baby’s worden gestimuleerd. Zodra baby’s kunnen zitten, kunnen ze meedoen aan de gezamenlijke activiteiten.

Dreumesen (1 – 2 jaar)

Dreumesen hebben nog steeds 1 tot 2 slaapjes nodig en eten samen met de andere kindjes aan tafel. Rond 9.30 uur krijgen ze lekker vers fruit met sap en tussen de middag een brood- of verse warme maaltijd (afhankelijk van de wensen van de ouders). Tussendoor krijgen ze fruit, rauwkost, cracker, kaakje, traktatie of een rijstwafel.

. We bieden ze ook veel activiteiten aan zoals knutselen, boekjes lezen, dansen, zingen, klimmen en fietsen. We zijn het liefst zoveel mogelijk buiten met de kinderen.

Peuters (2 – 4 jaar)

Bij de peuters staat samen spelen centraal. We organiseren dan ook veel activiteiten, waaronder lezen, liedjes zingen, puzzelen, dansen, rennen, klimmen, fietsen en klauteren. De peuters eten samen, meestal een verse warme maaltijd. Hierna kunnen ze lekker rusten in hun bedje.

Op de werkvloer

Geen kind is hetzelfde, waardoor een persoonlijke benadering vanzelfsprekend nodig is. Daarom werken onze pedagogisch medewerkers niet binnen een keurslijf van beklemmende regels. We selecteren onze pedagogisch medewerkers op passie, professionaliteit en ambitie. En dus krijgen ze naast richtlijnen ook de verantwoordelijkheid en vrijheid om zelf invulling te geven aan kinderopvang met thuisgevoel.

Pedagogisch medewerkers krijgen verantwoordelijkheid, maar staan er nooit alleen voor. In onze open en vriendelijke cultuur heerst absolute teamgeest. Pedagogisch medewerkers én management lossen samen onze belofte in: Kinderopvang met thuisgevoel.

Bereikbaarheid

Just Kiddies voldoet uiteraard aan alle wettelijke regelgeving en heeft voor al haar vestigingen een gebruiksvergunning. Onze vestigingen zijn huiselijk en zijn altijd goed bereikbaar per auto of fiets. Ook via de telefoon en e-mail is Just Kiddies goed te bereiken. Ook ’s avonds. Er zijn tenslotte meer dan genoeg redenen te bedenken waarom het belangrijk is om Just Kiddies te willen bereiken. Uw kind is bijvoorbeeld ziek of werk vergt plotselinge aandacht en flexibiliteit van Just Kiddies.  Just Kiddies is er voor u. Dat geldt niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor het management.

cloud_2

Onze website gebruikt, zoals de meeste websites, cookies om onze website te verbeteren voor toekomstig bezoek en om het tonen van Social Media content en kaarten.  Zie de cookies pagina voor meer informatie , of klik hier op de 'Accepteer' knop.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.